Inici » Notícies » General

Clam a Benissa per demanar la variant

6 de Juny de 2010 No hi ha comentaris
Pancarta de la manifestació per la variant

Pancarta de la manifestació

Veïns de Benissa i batles d’altres municipis de la comarca de la Marina Alta es van manifestar ahir per exigir al Ministeri de Foment la represa de les obres de la variant a la carretera N-332, que romanen paralitzades des de fa un any.

La paralització de les obres d’aquest desviament ha ocasionat “greus perjudicis a causa de despreniments i solsides”, la qual cosa provoca “riscos i molèsties als veïns”, segons ha explicat el batle de Benissa i promotor de la mobilització, Juan Bautista Roselló (PP).

Segons fonts dels convocants, unes vuit-centes persones han participat en l’acte, una xifra d’assistents que fonts de la policia local, de la guàrdia civil i de protecció civil han estimat en la meitat. La marxa ha eixit cap a les sis de la vesprada des de la plaça del Portal i ha transcorregut pels carrers València, Pare Andrés, Plaça Rei Jaume I i carrer Fra Maseo Company, per concloure a la plaça de Salvador Fuster, on alguns veïns han llegit un comunicat reivindicatiu. En aquest lloc també s’ha instal·lat una pancarta que té “un comptador diari” que marcarà el termini de temps que transcorrerà des de la celebració de la manifestació fins l’inici efectiu de les obres.

Una pancarta amb el lema “Demanem la variant ja, sense més demores, al Ministeri de Foment del Govern d’Espanya” ha presidit la manifestació, a la qual han assistit batles d’altres municipis de la comarca, com la de Dénia, Ana Kringe (PP), i el de Calp, Ximo Tur (Bloc). També han participat el sotssecretari d’Organització del PPCV, David Serra, i el diputat autonòmic popular César Sánchez, entre altres representants polítics.

L’Ajuntament de Benissa va aprovar el passat 13 de maig convocar aquesta manifestació, durant la qual s’han repartit unes tres-centes samarretes blanques amb el lema “Demanem la variant ja”.

En el manifest que s’ha llegit al final de l’acte s’ha recordat que les obres de la variant a la N-332 al seu pas per Benissa estan paralitzades des de fa un any.

Unes obres, segons els convocants, iniciades en gran part del seu recorregut, que han comportat el tancament i el canvi de direcció de diferents camins rurals del municipi i que, en estar ara interrompudes, han generat punts de risc a causa de l’alteració del terreny natural.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/