Inici » Notícies » General

CIBE-Bloc demana un equip itinerant de policia perquè els estrangers puguen registrar-se

10 de Maig de 2008 No hi ha comentaris

El grup municipal CIBE-Bloc en l’Ajuntament de Benissa sol·licitarà en el ple de la setmana que ve, per mitjà d’una moció, que un equip itinerant de la policia recorra els pobles amb una periodicitat fixa establerta per a facilitar el tràmit d’inscripció en el Registre Central d’Estrangers. La moció sol·licita a l’Ajuntament que es dirigisca formalment a la Subdelegació del Govern a Alacant per a reclamar que s’inicie aquest procediment, que s’arbitra ja per al cas de la renovació del Document Nacional d’Identitat (DNI) dels ciutadans espanyols.

En la moció, CIBE-Bloc argumenta que la realització del tràmit de registre d’estrangers “està ocasionant greus molèsties i inconvenients per als ciutadans residents”. De fet, “la Comissaria de Dénia està donant número per a dins de sis mesos; i la de Benidorm obliga a guardar cua a primera hora del matí per al repartiment de números del dia, de manera que, una vegada esgotats aquests, la resta dels presents han de tornar als seus pobles sense poder realitzar el tràmit, el que els obliga a provar sort en dies posteriors”.

El partit considera que la creació d’un equip itinerant de la policia seria “una fórmula senzilla per a resoldre aquesta situació” i redundaria en benefici dels veïns.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/