Inici » Notícies » General

CIBE-Bloc demana rebaixar el sou als regidors de Benissa

19 de maig de 2010 Un comentari

Malgrat considerar injustes les mesures anunciades pel president del govern espanyol per reduir el dèficit de l’Estat, la coalició CIBE-Bloc de Benissa explica que ara és el moment per reprendre i aplicar la proposta que el passat mes de febrer va realitzar el seu grup, amb l’objectiu de contribuir a millorar la situació econòmica de l’ajuntament.

Una proposta que implica rebaixar en un 10%, el doble de la rebaixa que s’aplicarà als funcionaris segons les mesures estatals, el sou de tots els regidors de la corporació municipal i el personal de confiança.

Una iniciativa que la coalició ja va plantejar en una Comissió informativa d’Hisenda i que es va presentar com a esmena als pressupostos municipals d’aquest exercici, i va ser rebutjada amb els vots en contra del Partit Popular i del PSD, i l’abstenció del grup municipal socialista.

Des del CIBE-Bloc, el portaveu nacionalista, Xavi Tro, insisteix a dir que al seu grup els preocupa la situació econòmica de l’Ajuntament de Benissa, i apunta que amb aquesta mesura es podria ajudar a complir amb els compromisos adquirits amb diferents associacions, entitats i empreses del poble, millorant la liquiditat de la hisenda municipal.

A més, apunta Tro, a poc més d’un mes de l’entrada en vigor de la mesura estatal, prevista per al mes de juliol, i que implica la reducció dels salaris del personal públic, aquesta iniciativa és una forma també de solidaritzar-se amb els treballadors de l’ajuntament benisser.

Font de la notícia: Las Provincias

Un comentari»

  • El Racó de Xavi » La crisi no afecta a tots per igual ha dit:

    […] angules, comprant-se peces de roba de luxe o semblants. I, evidentment, també molesta veure el que els costa als polítics aplicar-se a ells mateixa allò que decreten per als seus subordinats (rebaixes de sou, etc), o […]

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/