Inici » Notícies » General

Casa Cantó participa a les Trobades de Cuina de El Corte Inglés

2 de juny de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS l’1 de juny de 2009:

Un bon nombre de restaurants i locals que constitueixen l’oferta hostalera del País Valencià es nodreixen d’herències familiars. Molts d’ells van anar passant d’avis a pares i finalment van arribar als néts. Cases de menjars, fondes o bars van tindre als seus inicis un caràcter modest i familiar que, amb el pas del temps es van anar confirmant i assentant.

Un d’ells és Casa Cantó, un restaurant del poble alacantí de Benissa, que va veure com la mare del seu actual propietari, Ximo Ivars, iniciava una activitat que amb el pas dels anys el seu fill ha incrementat i perfeccionat amb l’ajuda de la seua dona, Luisa Guerrero. I això ha vingut de la mà de la cuina marinera i la pròpia de comarca de La Marina Alta.

El menú que ofereix Ivars hui a les cinquenes Trobades de Cuina Valenciana començarà amb encenalls de moixama amb ametlles fregides i un cuscús de capellà amb panses de La Marina. Les entrades seran pilota de putxero, coqueta de mullaor, coqueta de ceba i cocotet de botifarra. Els plats principals, putxero de polp, arròs melòs en calder acompanyat de putxero, se serviran amb pa de poble amb tomaca i oli d’oliva El Calibet, de Juan Porsellanes. Les postres seran pastís de codony i formatge amb crema de vainilla, i, amb el cafè, coca maria i vi dolç de taronja.

Els vins que se serviran durant el menjar seran de cellers Vicente Gandía, concretament Hoya de Cadenas Blanco Reserva Privada, tinto Ceremonia Reserva i dolç Fusta Nova.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/