Inici » Notícies » General

Casa Baladrar optarà al Premi Mies van der Rohe 2015 d’arquitectura contemporània

19 de desembre de 2014 No hi ha comentaris
Casa Baladrar

Casa Baladrar

Casa Baladrar, habitatge de dos altures dissenyat pel prestigiós estudi d’arquitectura madrileny Langarita-Navarro prop de la Cala Baladrar de Benissa, ha sigut preseleccionada per al Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2015.

L’obra és una de les 420 que competiran pel guardó, 35 de les quals estan ubicades a l’Estat Espanyol. El mateix estudi d’arquitectura opta també amb un altre projecte, el Medialab-Prado de Madrid.

Reconeixement a l’excel·lència

El premi és atorgat per la Fundació Mies van der Rohe, creada l’any 1983 per l’Ajuntament de Barcelona. La fundació organitza conjuntament amb la Comissió Europea aquest premi, el qual està dotat amb 60.000 euros, és el més important de l’arquitectura europea i es concedeix bianualment a obres acabades en els dos anys previs al seu lliurament. Els principals objectius del premi són reconèixer i remarcar l’excel·lència en el camp de l’arquitectura i donar a conèixer la important contribució dels professionals europeus en el desenvolupament de noves idees i investigació tecnològica, a més dels clients que permeten que aquestes obres siguen possibles.

Més informació de Casa Baladrar

A la web de l’estudi Langarita-Navarro es pot trobar més informació sobre Casa Baladrar, com la memòria justificativa i un recull de fotografies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/