Inici » Notícies » General

BTB podrà fer 64 habitatges al Pou d’Avall després d’oblidar pronunciar-se l’ajuntament sobre el projecte

26 de setembre de 2007 No hi ha comentaris

L’empresa Residencial BTB S.L. construirà 64 habitatges en una parcel·la (2.101 m2) situada en la zona històrica de Benissa perquè a l’ajuntament se li ha esgotat el termini per a resoldre l’aprovació i adjudicació del programa urbanístic. Esgotat el termini, la Llei Reguladora de l’Activitat Urbanística (LRAU) determina que BTB -única empresa que va presentar una alternativa tècnica al projecte- resulta adjudicatària de l’obra.

Així apareixia ahir en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), on s’especificava que l’adjudicació del PAI Pou d’Avall-2 quedava aprovada per “silenci administratiu” i se li concedia a BTB la “condició d’agent urbanitzador”.

Al juliol de 2005, l’empresa va presentar a l’ajuntament benisser els seus projectes d’urbanització i reparcel·lació per a desenvolupar el PAI Pou d’Avall i va eixir publicat en el DOCV el 8 de setembre del mateix any. Ahir, en el Diari Oficial s’afirmava que “transcorregut el termini de 40 dies del qual disposava l’Ajuntament de Benissa per a resoldre l’aprovació i adjudicació del programa”, BTB es convertia en adjudicatària a efectes legals.

El grup BTB es mou en el sector immobiliari de la Costa Blanca des de fa vint anys i en aquests moments desenvolupa projectes urbanístics en pobles de la comarca de la Marina Alta com Beniarbeig, Ondara, El Verger, Pedreguer, Murla, Llíber, Xaló, Xàbia i Gata de Gorgos. Es declara “especialista” en la promoció i construcció d’urbanitzacions, xalets, bungalous, apartaments i zones residencials. A Benissa, l’empresa ja està construint un bloc de 70 habitatges anomenat Edifici Pou d’Avall, a més d’una altra finca situada a l’avinguda Madrid i l’Edifici Benidoleig.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/