Inici » Notícies » General

Bona acollida dels primers actes de la programació de Nadal a Benissa

18 de Desembre de 2017 No hi ha comentaris
Danses valencianes ahir diumenge

Danses valencianes ahir diumenge

Els primers actes de la programació de Nadal previstos durant aquest cap de setmana passat han comptat amb una notable participació i bona acollida, la qual cosa permet augurar l’èxit d’una programació en la qual l’ajuntament de Benissa ha fet un gran esforç de coordinació entre departaments.

En aquest primer cap de setmana de programació els més xicotets i xicotetes han sigut protagonistes, amb múltiples activitats d’animació en la biblioteca i el lliurament de premis de l’exposició de targetes de Nadal, que van marcar l’inici d’un intens cap de setmana en el qual el fred es va deixar sentir en els actes organitzats a l’aire lliure.

El tradicional Mercat de Nadal, la nova programació de Les Estampes Vivents, amb el contacontes, diferents balls o la xocolatada i el Concert de Nadal van ser possiblement els actes més concorreguts d’un cap de setmana en el qual Benissa ja s’ha submergit en un ambient nadalenc que inunda els carrers i que ja es deixa sentir a tots els racons del municipi.

De la mateixa manera, el lliurament de cartes a l’ambaixador Reial per part dels xiquets i xiquetes de Benissa van posar el colofó al primer cap de setmana festiu en el qual l’Ajuntament ha treballat cercant la coordinació de diferents departaments; Comerç, Festes, Participació Ciutadana, Cultura, Joventut i Creama.

Aquesta programació que ara comença, continuarà en les pròximes setmanes amb actes igualment multitudinaris quan se celebre l’habitual Festival de Nadales i el Concert de Nadal. Sense oblidar la variada agenda de cinema i teatre prevista per a aquests dies en els quals es disposa de major temps lliure.

L’èxit de participació en aquests primers actes programats, encara malgrat el mal oratge, suposa un motiu de satisfacció per a l’equip de govern donat l’esforç realitzat per a traure endavant aquesta programació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/