Inici » Notícies » General

Benissa vorejà xifres de plena ocupació turística el passat mes d’agost

4 de Setembre de 2017 No hi ha comentaris
La platja de La Fustera

La platja de La Fustera

Les empreses d’allotjament turístic a Benissa disposen ja dels resultats quant a nivells d’ocupació del mes d’agost i previsió per a setembre. Unes xifres positives que indiquen el camí a seguir.

Per tipus d’allotjament, és l’allotjament de lloguer i hoteler el que millor resultat d’ocupació ha obtingut amb un 94,40% i un 78,57% respectivament. En tots dos casos, les dades superen amb escreix les previsions, que llançaven unes dades inicials del 93,22% i 77,14% respectivament.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que s’ha allotjat a l’agost a Benissa ha sigut majoritàriament de França, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Holanda i en la seua majoria, matrimonis de 30 a 50 anys amb fills, seguit de matrimonis sense fills de 30 a 50 anys. Els de procedència nacional han sigut majoritàriament de Madrid, País Valencià i Catalunya, destacant els matrimonis amb fills de 30 a 50 anys, seguit de matrimonis sense fills de 30 a 50 anys.

La previsió per a setembre llança unes dades d’ocupació del 49,78% per a l’allotjament en règim de lloguer i del 45,71% per a l’hoteler. Les dues dades superen en 3 punts a les dades de l’any anterior.

Visitants Tourist Info al mes d’agost

Les dos oficines de Turisme de Benissa segueixen treballant a ple rendiment. Al llarg d’aquest passat mes d’agost, entre les dos oficines, han atés un total de 1.052 turistes/visitants i han realitzat un total de 2.121 consultes. El 37,80% de les consultes han estat realitzades per turistes estatals procedents principalment del País Valencià, Madrid, Andalusia, Castella-la Manxa, Aragó i Catalunya, i el restant 62,20% han sigut realitzades per turistes internacionals procedents principalment de França, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Holanda.

La informació més sol·licitada és la referent a la informació local, Costa Blanca, rutes de senderisme, platges, festes i activitats culturals.

La majoria de les persones ateses eren excursionistes, és a dir, que estaven passant el dia a Benissa, seguit de turistes allotjats a Benissa, que han triat com a modalitat principal l’allotjament en règim de lloguer vacacional i hoteler, seguit d’habitatges de 2a residència i en menor mesura cases de familiars/amics.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/