Inici » Notícies » General

Benissa va celebrar el XIIIé Betlem Itinerant i el Mercat de Nadal

19 de desembre de 2011 No hi ha comentaris
Inauguració del mercat de nadal

Inauguració del mercat de nadal

El diumenge per la vesprada va tindre lloc el XIIIé Betlem Itinerant organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana. El Betlem va recórrer els principals carrers del poble, arribant finalment al passeig Dolors Piera. Una vegada finalitzat el recorregut i l’actuació, es va obsequiar els assistents amb xocolata i el patge reial va recollir les cartes dels xiquets.

A més, el dissabte pel matí el batle Juan Bautista Roselló i la regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, van inaugurar el mercat de nadal que durant tot el cap de setmana es va poder visitar a la glorieta Dolors Piera. També, a primera hora de la vesprada del diumenge, es va poder observar la composició humana d’estampes nadalenques al carrer Puríssima.

La participació va ser important, tant pel que fa a la gran quantitat de persones que van formar part del betlem, com al públic assistent a tots els actes organitzats. Van col·laborar els comerços i associacions següents: “Ferreteria 0.95”, “Festers Puríssima Xiqueta 2012”, “Associació filatèlica i Numismàtica de Benissa” , “Rotary Club”, “Floristeria Pepa Martí”, “La Jijonenca”, “Forn La Puríssima”, “Associació de Betlemistes de la Marina Alta”, “Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia-Benissa”, “Júniors Benissa”, “Associació de Carreters i Cavallistes”, “Associació de Mestresses de casa”, “Agrupació de Tambors i Cornetes”, “Club Hípic”, “Colla de Xirimiters Pere Bigot”, “Art Performance”, “Alumnes de l’Escola de Música i Dansa Javier Santacreu”, “Bunpada”, “Coral Benissenca” i “Si Fa Sol”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/