Inici » Notícies » General

Benissa va celebrar el Mercat de Nadal i el Betlem itinerant

13 de desembre de 2016 No hi ha comentaris
Una escena del betlem itinerant de Benissa

Una escena del betlem itinerant de Benissa

Aquest cap de setmana Benissa ha gaudit del tradicional betlem itinerant, del Mercat de Nadal i de la visita de l’Ambaixador Reial.

El mercat nadalenc va comptar amb la participació de paradetes benisseres de comerciants, d’artesania local i de nombroses associacions que van omplir la plaça Jaume I.

El dissabte pel matí els xiquets i xiquetes van gaudir amb els tallers nadalencs i amb la visita de diversos personatges infantils. Ja per la vesprada van rebre la visita de l’Emissari Reial que va arribar a Benissa en camell.

El diumenge pel matí el nombrós públic va poder gaudir dels balls de pastores i pastors gràcies a la col·laboració de l’Escola de Música i Dansa Javier Santacreu, i del concert nadalenc a càrrec de l’Associació Costa Barber Singers.

El diumenge per la vesprada es van situar les tradicionals estampes vives que es realitzen per la Regidoria de Participació Ciutadana en col·laboració amb l’associació Júniors Benissa. Cal destacar que enguany s’han renovat algunes de les estructures com la cova dels pastors, el pou de les aiguadores i el portal.

La tradicional cercavila del betlem itinerant va fer la seua eixida a les 18h de la vesprada des del Centre Social Bèrnia amb molts grups participant, com la Filà Zairenyes; Art Performance amb el seu grup de dansa oriental; l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia; el grup de pastores andaluses de Calp; Júniors Benissa; Carreters i Cavallistes; Amics del Carro; els cavalls del Club Hípic; Associació de Moros i Cristians; la Bunpada; Colla de Xirimiters Pere Bigot; Colla el Riberer de Benissa; Associació Costa Barber Singers; Escola de Música i Dansa Javier Santacreu; i Festers 2017.

Per a finalitzar es van cantar nadales com és tradició en l’escenari i a continuació es va poder gaudir d’una xocolatada popular, mentre els xiquets i les xiquetes van poder lliurar les seues carta a l’ambaixador reial perquè les lliure de la seua part als Reis Mags.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/