Inici » Notícies » General

Benissa tria el dissabte les regines de Festes Puríssima Xiqueta 2017

6 de Setembre de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de l'elecció de la regina de festes de la Puríssima Xiqueta 2017

Cartell de l’elecció

Dissabte que ve,  10 de setembre, a partir de les 22.30h, se celebrarà a Benissa l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2017, que tindrà lloc a la Glorieta Dolores Piera. Per açò la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2017 porta setmanes preparant i organitzant tots els detalls, perquè siga del gust de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” les que seran les que durant les pròximes festes patronals de Benissa ostenten els càrrecs de regines.

L’acte començarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2009. Un total de 8 xiquetes, de 14 que conformen la comissió infantil, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de festes 2017. Sara Devesa Cardona, regina infantil del 2016, serà l’encarregada de triar la papereta a l’atzar.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà el que designarà la futura regina de les Festes 2017 a Benissa, elecció a la qual concorren 26 joves benisseres de les 36 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1999. La regina de l’any 2016, Andrea Estupiñà Cabrera, serà l’encarregada de triar el bitllet amb el nom de l’afortunada, a l’atzar.

La presentació de la primer part estarà a càrrec de Julia Ivars Esteve, Arantxa Pérez Rostoll i Lucas Cabrera Sendra. La segona part de l’acte estarà presentat per Macu Crespo Font i Abel Cardona Castell. El disseny de l’escenari és a càrrec de Laura Ramírez i Carlos Pineda, en col·laboració amb la Comissió de Festes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/