Inici » Notícies » General

Benissa tramita 138 sol·licituds d’ajudes per a estudiants que es desplacen fora del municipi

11 de Març de 2016 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa ha tramitat un total de 138 sol·licituds dins de la campanya d’ajudes al transport per als estudiants, les especialitats dels quals no es realitzen a Benissa durante aquest curs 2015-2016. Les ajudes, convocades per les Regidories d’Educació i Joventut, han sigut admeses en 133 casps i s’han denegat en 5 per no complir els requisits establits.

Cal recordar que enguany l’ajuntament ha ampliat les ajudes per a aquells estudiants que cursen màster i ensenyaments en conservatoris de música de grau professional.

De les 133 sol·licituds acceptades, 96 corresponen a estudis universitaris, 16 a cicles formatius de grau superior, 9 a conservatoris d’ensenyaments professionals, 6 a cicles formatius de grau mitjà, 5 a màster i 2 a batxillerat artístic. En total l’ajuntament invertirà 23.000 euros, un 17% més que l’exercici anterior.

Per a ser beneficiaris d’aquestes beques els estudiants han de tindre entre 12 i 26 anys, estar empadronats al municipi i no estar treballant. Les ajudes màximes són de 200 euros per als universitaris i de 100 euros per als de batxiller, cicles formatius, màster i conservatoris de música.

Una vegada finalitzat el curs, els interessats hauran de justificar haver superat un mínim dels 35 crèdits exigits en la convocatòria en el cas dels estudiants universitaris o haver superat el 50% de les assignatures en el cas dels estudiants de batxillerat i cicles formatius. Pel que fa als estudis de màster i de conservatoris de música, s’haurà d’acreditar haver superat el curs.

Els regidors d’Educació i Joventut, Pepa Martí i Jorge Ivars, han expressat el seu interès per fomentar l’accés dels joves als estudis, i amb aquesta ajuda facilitar a les famílies els desplaçaments als centres educatius.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/