Inici » Notícies » General

Benissa tracta amb la Subdelegació de Govern diversos temes d’interés municipal

15 de Setembre de 2018 No hi ha comentaris
El carrer Bilbao de Benissa

El carrer Bilbao de Benissa

En unes setmanes es convocarà la Junta General de Seguretat i la Mesa de Coordinació de protocol sobre la Violència de Gènere a Benissa. Aquesta és la petició que Abel Cardona, batle, i Belén Ivars, regidora d’Igualtat, van acordar amb María Araceli Poblador, la Subdelegada de Govern a la Província d’Alacant, qui va mostrar “una bona sintonia en avançar amb ambdós assumptes”, coincidiren Cardona i Ivars.

Tant la Junta General de Seguretat Ciutadana com la Mesa tenen per objectiu millorar la coordinació dels recursos municipals amb la Guàrdia Civil, així com establir un protocol d’actuació en casos de violència de gènere.

Tant Abel Cardona, responsable de Seguretat Ciutadana, com Belén Ivars, destacaren que la Subdelegada ha identificat que la coordinació entre els cossos de seguretat “poden millorar de forma progressiva”, assenyalant que en les pròximes setmanes rebran una proposta per part de la Subdelegació per a marcar un termini d’actuació i planificar la Junta General de Seguretat i la Mesa de Coordinació de protocol sobre la Violència de Gènere.

De la mateixa manera, Cardona i Ivars van informar la Subdelegada d’una incidència relacionada amb la Guàrdia Civil a Benissa, i és que, a dia de hui, l’Ajuntament està abonant la renda de dos habitatges d’aquest cos de seguretat en el poble. Un fet gens habitual que s’ha demanat que es regularitze, cosa que des de la Subdelegació van assegurar que es traslladarà i es tractarà de solucionar el més aviat possible.

Finalment, Abel Cardona i Belén Ivars es van interessar per l’estat de la descripció, valoració i relació (RPT i VPT) dels llocs de treball de la plantilla de l’Ajuntament, l’últim pas per a aprovar l’actualització de la situació laboral dels treballadors i treballadores del consistori. Una consulta que en paraules del batle, “hem preguntat i ens han assegurat que el procés d’aprovació està avançant”, després que la Subdelegació requerira informació ja facilitada per l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/