Inici » Notícies » General

Benissa tanca el mercat de nadal i prepara el betlem itinerant

16 de desembre de 2013 Un comentari
El Mercat de Nadal de Benissa

El Mercat de Nadal de Benissa

El Mercat de Nadal organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana, celebrat aquest cap de setmana passat a Benissa, es va desenvolupar amb una gran afluència de públic el dissabte i diumenge.

El bon temps va acompanyar finalment els dos dies, la qual cosa va permetre gaudir a xiquets i majors de tallers, teatre, atraccions i rebre a l’ambaixador reial amb el seu camell.

Els estands adornats amb motius nadalencs van ser un dels majors al·licients del mercat amb la participació d’algunes empreses i associacions benisseres com TAPIS, Agrupació Filatèlica i Numismàtica, Residència Sant Joaquim i Santa Anna, grup de finalització de curs de l’IES Josep Iborra, Papereria Macavi, Llibreria La Llapissera i la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2014, a més d’un nodrit grup d’artesans locals.

La regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, ha expressat la seua satisfacció per l’èxit d’aquesta edició, donant les gràcies a totes les cases benisseres que han col·laborat en la campanya que, juntament amb l’AECC s’ha realitzat perquè es decoraren els balcons del municipi amb una tela roja. “La gent de Benissa s’ha implicat en la lluita contra el càncer i al mateix temps el poble està preciós en aquestes dates”, ha comentat Ivars.

La regidoria està preparant ja un altre dels esdeveniments nadalencs més esperats, el betlem itinerant que es farà diumenge que ve 22 de desembre, i que enguany compleix ja la seua quinzena edició. La regidora ha declarat “vull animar a tot el poble a participar en el betlem itinerant. Només cal vestir-se de pastor o pastora i acudir al Centre Social a les 17.30h.”

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Jose ha dit:

    Jo vaig anar el diumentge per la vesprada, sobre les 6 i donava pena el mercat, per la meua part. Ja no hi havia gent, no vaig vorer practicament res, adorns nadalenc i ninguna paraeta amb productes nadalencs, com torrons o polvorons. Des de el meu punt de vista ha sigut un mercat decepcionant.

    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/