Inici » Notícies » General

Benissa signa un conveni per a reforçar la lluita contra la violència masclista i protegir les seues víctimes

5 de juny de 2017 No hi ha comentaris
Acte de signatura del conveni contra la violència masclista

Acte de signatura del conveni contra la violència masclista

Abel Cardona, alcalde de Benissa, ha signat recentment un conveni de col·laboració amb el secretari d’Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, per a combatre la violència masclista. D’aquesta forma Benissa és una de les primeres 18 localitats valencianes que incorporaran a través de la Policia Local el Sistema de Seguiment Integral dels casos de Violència de Gènere (VioGén), basat en l’anàlisi i en la prevenció del risc, doncs aborda de manera individualitzada la situació de cada dona.

La signatura va tindre lloc a València i suposa una sèrie d’accions mitjançant les quals es coordinaran diferents recursos per a interactuar amb el sistema Viogén: usuaris de diferents entitats i institucions públiques, tals com la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, Institucions Penitenciàries, Policies Locals i Autonòmiques, Consell General del Poder Judicial, fiscals, forenses, o serveis socials i d’igualtat de les Comunitats Autònomes.

Cardona ha manifestat el seu compromís per a facilitar la coordinació de la Policia de Benissa amb el sistema Viogén, de manera que “puguem lluitar i tractar d’eradicar com més prompte millor aquesta xacra social que costa vides de dones”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/