Inici » Notícies » General

Benissa rep gairebé 1 milió d’euros per posar en marxa l’Escola Taller

31 de juliol de 2009 No hi ha comentaris

Benissa està d’enhorabona en aquests temps de crisi. L’Ajuntament acaba de rebre la comunicació oficial que li ha sigut concedida una quantiosa subvenció per dur a terme el projecte d’Escola Taller, “Taller del Tros de les Calcides” per part de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, mitjançant el Servef.

L’ajuda, de 987.365,05 euros (gairebé un milió d’euros), estarà destinada a cobrir les despeses de formació, manteniment i salaris. En total, 35 joves d’edats compreses entre els 16 i 25 anys tindran l’oportunitat d’aprendre un ofici i formar-se durant dos anys en les especialitats de picapedreria, maçoneria i obra de paleta. L’Escola Taller entrarà en funcionament l’1 de desembre i durarà fins l’1 de desembre de 2011. Els primers sis mesos seran de formació i en la resta s’iniciaran els treballs.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, s’ha mostrat molt satisfet que Benissa haja sigut beneficiada per aquesta subvenció. Segons ha comentat “és un projecte que es porta gestionant des de fa mesos per la Regidoria de Personal, a càrrec de Josefina Ivars. Els dos estem molt sensibilitzats amb la desocupació i per això s’han fet nombrosos esforços per a aconseguir aquesta subvenció”.

L’Escola Taller permetrà, a més de donar una oportunitat laboral als ciutadans, rehabilitar la Casa del Tros de les Calcides, una construcció del segle XV, situada a la zona de Montemar i que es troba molt deteriorada. Aquesta edificació està declarada Bé d’Interés Cultural per la Generalitat Valenciana i posseeix, a més, les màximes proteccions al PGOU de Benissa. Unes obres que es realitzaran segons el projecte redactat per l’arquitecte Toni Bañuls, amb el suport de la Regidoria de Patrimoni Històric.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/