Inici » Notícies » General

Benissa reforça la formació de persones residents en urbanitzacions per a minimitzar el risc d’incendis

28 de Juliol de 2018 No hi ha comentaris
Xarrada "Stop al foc" a Benissa

Xarrada “Stop al foc” a Benissa

Benissa ha acollit recentment una xarrada del programa “Stop al foc. Protegeix el teu Habitatge i la teua Urbanització” de la Conselleria de Medi Ambient. L’activitat, que va comptar amb una gran resposta veïnal, va permetre a experts de la Conselleria atendre els dubtes del nombrós grup de veïns i veïnes de Benissa, principalment persones residents en les urbanitzacions properes a la zona costanera.

Stop al foc és una campanya informativa que tracta d’involucrar la ciutadania en la prevenció d’incendis, principalment en àrees urbanes amb massa forestal annexa. En la xarrada, celebrada en un restaurant de la Urbanització San Jaime, a Benissa, es va oferir informació útil de prevenció, reacció i autoprotecció davant una emergència, i al mateix temps es va conscienciar al públic en la importància d’evitar actes perillosos que puguen generar un incendi. Durant la xarrada es van exposar dades que reflecteixen que un important percentatge dels incendis forestals o en habitatges s’originen per la comissió de negligències o l’incompliment de les prohibicions d’encendre foc, ja siga per neteja de restes de poda, per barbacoes o altres causes evitables.

Segons la regidora de Medi Ambient, Mari Carme Ronda, “la xarrada ha sigut molt productiva, didàctica i ha permès conscienciar als assistents per a una millor preservació de les nostres zones forestals, amb un enfocament cap als residents de les urbanitzacions”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/