Inici » Notícies » General

Benissa reforça efectius per a augmentar l’efectivitat de la campanya de desbrossament i neteja de camins

1 de juny de 2017 Un comentari
Un tractor de Benissa Impuls desbrossa un camí

Un tractor de Benissa Impuls desbrossa un camí

Benissa Impuls està realitzant durant aquestes setmanes la campanya de condicionament dels camins de les zones rurals del municipi. Aquesta mesura es realitza durant els mesos de maig, juny, juliol, agost i setembre, que és quan la vegetació té un desenvolupament més intens i vigorós. El calendari d’execució dels treballs s’acomodarà a la celebració d’esdeveniments festius de les partides rurals i tindrà a punt la zona de costa en els primers mesos de l’estiu.

En total, es desbrossaran més de 180 quilòmetres lineals, en uns treballs que es realitzen amb seguiment i control via GPS. Els treballs es realitzen mitjançant brigades d’operaris de Benissa Impuls que desbrossen les pistes, carreteres i camins de competència municipal mitjançant un tractor, i posteriorment les brigades a peu refinen aquests treballs, i igualment en les zones més estretes.

La Brigada de Benissa Impuls

La Brigada de Benissa Impuls

Tècnics de Benissa Impuls han destacat que els treballs s’estan realitzant de la mateixa manera i seguint el mateix calendari que en anys anteriors, intensificant tasques i duplicant torns del tractor i d’efectius durant aquesta setmana. En aquest sentit, els mateixos tècnics han explicat que les intenses pluges de desembre, gener i febrer dels diversos temporals esdevinguts, ha significat que la vegetació presente un creixement major que en altres anys, malgrat que estimen que no és recomanable realitzar la campanya de desbrossament abans, doncs les herbes i altres tipus de vegetació tornen a créixer.

Recentment s’ha realitzat la zona de Llenes i s’està escometent Biasner i el Quisi. El calendari d’intervencions contempla la realització de l’esbrossament de les zones de Paratella, Trons, Bolufers, Llenes, Pedramala, Biasner, Quisi, Grumers, Cornetes, Bellita, Tros Vell, Canor, Serrallonga, Orxelles, Lleus, Pinos, Oltà, Vinyent, Canelles, Pou Roig, Benimallunt, Berdica, Racó Carabou, Collao, Pensí, Osalba, Coet, Benimarraig, Benimarco, Les Albes i altres partides i zones rurals de Benissa.

Així mateix, els treballs es realitzen tenint en compte els estats de preemergència d’incendi, que a l’estiu són amb major periodicitat i no permeten treballs amb maquinària de cadenes, cas del tractor.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Joan Josep Cardona Ivars ha dit:

    Sovint trobe en les informacions referides a partides i altres indrets del nostre terme municipal una grafia que no és la normativa. Per exemple aquí caldria dir Beniasner, l´Albinyent, Pelzí i Alcoet. J.J. Cardona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/