Inici » Notícies » General

Benissa recupera espais per a la difusió d’informació institucional i d’interés públic

2 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Un operari de Benissa Impuls neteja un mupi a una de les parades del bus

Un operari de Benissa Impuls neteja un mupi a una de les parades del bus

Els 7 espais públics cedits en el passat a una distribuïdora de publicitat passen a ser gestionats per l’Ajuntament, recuperant-se com a llocs de difusió d’activitats municipals, campanyes de conscienciació o d’interès públic.

En l’actualitat, l’Ajuntament disposa de 3 marquesines i 4 mupis situats en llocs d’especial afluència del públic de Benissa, factor que els fa especialment interessants per a donar difusió a l’activitat municipal.

Aquests espais, caiguts en desús després del cessament del contracte amb la concessionària del servei, van a ser recuperats i utilitzats per a facilitar informació a la ciutadania amb informació de servei públic, amb especial dedicació per a la difusió d’activitats culturals, la qual cosa suposa un pas més per a facilitar l’accés a la informació dels benissers i benisseres. A més els esmentats suports d’informació ja han rebut la neteja per part de Benissa Impuls, donat el seu desús des de fa alguns anys.

De fet, aquests espais ja s’han tornat a posar en ús per a donar a conèixer les propostes de ‘Viu l’Estiu a Benissa’, un ambiciós programa social, esportiu, cultural i turístic generat per a cobrir el buit d’activitats de qualitat per a tota la família que es generava durant aquests mesos d’estiu, coincidents amb la reducció en el nombre de veïns en el centre històric i dut a terme de forma coordinada per les àrees de Turisme, Comerç, Cultura, Esports i Creama.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/