Inici » Notícies » General

Benissa realitza un sondeig positiu en un pou de Benimallunt

25 de Juny de 2016 No hi ha comentaris
El batle al lloc de la perforació

El batle al lloc de la perforació

Benissa comptarà amb un nou pou d’aigua per al proveïment d’aigua a tota la població situat a la partida de Benimallunt. Es tracta d’una excel·lent notícia, i més tenint en compte la sequera que estem travessant.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha mostrat una gran alegria i es troba molt satisfet per aquesta troballa, “de moment el sondeig és molt positiu pel que fa al cabal i qualitat de l’aigua i serà una garantia per a aquest estiu.”

L’aigua ha estat bombant-se alguns dies per a comprovar si el cabal és explotable i així ha sigut. L’Ajuntament es posarà a treballar immediatament per a connectar el pou a la xarxa i poder donar proveïment a tota la població.

El Departament d’Aigües, al capdavant del qual està Rubén Moncho, gerent de Benissa Impuls, porta tres anys analitzant les possibles solucions per a pal·liar el cicle de sequera que pateix la població, en col·laboració estreta amb l’Institut Geològic Miner (IGME) i el departament de Cicle Hídric de la Diputació d’Alacant. Fruit d’aquesta col·laboració es va decidir reprendre la investigació de l’aqüífer de la depressió de Benissa i realitzar aquest sondeig.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/