Inici » Notícies » General

Benissa promociona a Fitur les “Experiències mediterrànies úniques”

20 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Imatge de la delegació de Benissa a Fitur

Imatge de la delegació de Benissa a Fitur

Comença la segona jornada de Benissa en la 38a Fira de turisme Fitur. Després de la presentació, en el dia d’ahir del XI Fotosub Geas, una proposta conjunta de Benissa i Teulada-Moraira que va comptar amb la presència de l’actual campió del món de Fotografia Submarina, Rafael Fernández Caballero, hui li arriba el torn a les “Experiències Mediterrànies úniques, una excusa per a conèixer Benissa”.

L’acció promocional, que es va presenta el passat dijous 18, es materialitzarà aquest cap de setmana entre els visitants a la fira, una xifra que s’estima, segons les previsions en més de 109.000 persones.

L’objectiu d’aquesta acció promocional és incentivar la visita al nostre municipi mitjançant el regal de 200 microexperiències a tots aquells visitants que s’acosten al mostrador de Benissa. Es pretén, mitjançant el lliurament de regals segurs, donar a conèixer l’àmplia oferta cultural, paisatgística i gastronòmica del nostre municipi, entre els visitants a Fitur. Entre els regals oferits des de la promoció “Experiències Mediterrànies Úniques”, destaquen consumicions en llocs emblemàtics del municipi, tant del centre urbà com de la costa, experiències nàutiques, visites guiades, seients en la cercavila de gala de Moros i Cristians, activitats de turisme actiu, classes d’hípica, tennis o batejos de golf, entre altres experiències.

Cal assenyalar, com és habitual en les últimes accions realitzades, la col·laboració pública i privada en les accions de promoció del municipi. D’aquesta manera, moltes d’aquestes activitats són realitzades per diferents empreses como Padesucre, Esplai, Plaça 5, Dolç i i Salat, la Raspa, bocatería Racó, Coral Beach, Xiringuito l’Eriçó, Club Hipic Benissa, Club de Golf Ifach, Club de Tennis el Collao o les Bassetes Dive Center.

El divendres va ser el dia on l’EMBOTIT ARTESÀ DE BENISSA va tindre el seu merescut protagonisme, amb dos empreses del municipi que van elaborar en directe dos tapes: Mini pilota de blanquet amb essència de brou d’arròs de putxero amb sal de botifarra (Cuina de Dos) i Carabassí farcit de llonganissa coberta amb sobrassada torrada (Casa Cantó), que van poder tastar unes 200 persones aproximadament. Les tapes es van servir amb vins del Celler Joan de la Casa: blanc sec de moscatell Nimi 2015 i negre de Giró Terra Fiter 2012. Aquesta presentació va comptar amb el suport tècnic i logístic de l’empresa HostelBe. Durant el show cooking es va projectar un vídeo sobre l’elaboració de les principals especialitats d’embotit de Benissa que ha comptat amb la col·laboració de: Carnisseria Benissa i Carnisseria Pinzeller.

Per a Fernando López Corsi, responsable de turisme de l’Ajuntament, “presentem una oferta variada i un salt qualitatiu respecte a altres anys en la promoció turística, la promoció de l’esport i també dels nostres productes, realitzant accions cada dia”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/