Inici » Notícies » General

Benissa preveu un 93,22 % de previsió d’ocupació en lloguer per a la primera quinzena d’agost

11 d'agost de 2017 No hi ha comentaris
La platja de La Fustera

La platja de La Fustera

Les empreses d’allotjament turístic a Benissa ja han realitzat el balanç i disposen dels resultats quant a nivells d’ocupació per a la segona quinzena del mes de juliol i previsió per a la primera quinzena d’agost.

Per tipus d’allotjament, són l’allotjament de lloguer i hoteler els que millors resultats d’ocupació han obtingut amb un 79,81% i un 70% respectivament. Als dos casos, les dades superen amb escreix les previsions que llançaven unes dades inicials del 51,54% i 53,57% respectivament.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que s’ha allotjat aquesta segona quinzena de juliol a Benissa ha sigut majoritàriament de Bèlgica, Regne Unit, Holanda, França i Alemanya, en la seua majoria matrimonis de 30 a 50 anys amb fills seguit de parelles de joves de 20-35 anys. Els de procedència estatal han sigut majoritàriament del País Valencià, Madrid i el País Basc, destacant els matrimonis amb fills de 30 a 50 anys seguit de parelles de joves de 20-35 anys.

La previsió per a la 1a quinzena d’agost llança unes dades d’ocupació del 93,22% per a l’allotjament en règim de lloguer i del 77,14% per a l’hoteler. Les dos dades superen en 3 punts les dades de l’any anterior.

VISITANTS A LES TOURIST INFO A JULIOL

D’altra banda, les dos oficines de turisme de Benissa han atès a juliol un total de 1.146 turistes/visitants que han realitzat un total de 2.446 consultes. El 30,80% de les consultes ha sigut realitzada per turistes estatals procedents principalment del País Valencià, Madrid, el País Basc i Catalunya i el restant 69,20% ha sigut realitzada per turistes internacionals procedents principalment de França, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Holanda. La informació més sol·licitada és la referent a la informació local, Costa Blanca, rutes de senderisme, platges i festes. La majoria de les persones ateses eren excursionistes, és a dir, que estaven passant el dia a Benissa, seguit de turistes allotjats a Benissa havent triat com a modalitat principal l’allotjament en règim de lloguer vacacional, seguit d’habitatges de 2a residència, cases de familiars/amics i en menor mesura hotels.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/