Inici » Notícies » General

Benissa preveu un 90% d’ocupació en lloguer rural durant aquesta Setmana Santa

18 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
senderisme

senderisme

Les empreses d’allotjament turístic a Benissa ja han realitzat el sondeig habitual de previsió d’ocupació durant aquestes dates de Setmana Santa, un document que indica que la modalitat d’allotjament que major ocupació va a experimentar durant aquest període serà l’allotjament rural amb un 90% d’ocupació.

Aquestes dades superen les de l’any anterior on es va aconseguir un 25%. L’allotjament hoteler aconseguirà un 63% d’ocupació, dades que també superen les de l’any anterior, que van ser d’un 41,83%. Per contra les dades obtingudes per als allotjaments en règim de lloguer són bastant inferiors que els de l’any anterior, sent enguany d’un 19,33%.

D’altra banda, les Tourist Info de Benissa reforcen els seus horaris per a acollir a tota aquella persona que visite el municipi, ja que moltes Comunitats Autònomes han iniciat les seues vacances escolars dissabte passat 13 d’abril, estenent-se les mateixes, en alguns casos, fins al dilluns 29 d’abril.

La distribució horària en les dues oficines de turisme és la següent:

TOURIST INFO BENISSA CENTRE
Dilluns a dijous de 09.30-14.00 i de 16.00-18.30.
Divendres Sant i Dilluns de Pasqua tancat.
Dissabtes de 09.30-13.30h.

TOURIST INFO BENISSA PLATJA
10.00h-13.30h i de 16.30h-18.00h
Divendres Sant i Dilluns de Pasqua de 10.00h-13.00h
Dissabte tancat

Els dies que alguna de les oficines està tancada al públic se li indica al turista/visitant que, en cas de necessitar informació presencial, pot acudir a l’oficina que es troba oberta amb un plànol en el qual s’especifica com accedir a la mateixa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/