Inici » Notícies » General

Benissa prepara el sopar solidari “Ajuda’ns a ajudar”

14 de juliol de 2017 No hi ha comentaris
Cartell de la nit solidària d'AECC Benissa

Cartell de la nit solidària d’AECC Benissa

Benissa acull un altre estiu més l’activitat solidària “Ajuda’ns a ajudar”. Es tracta d’un sopar solidari a favor de la lluita contra el càncer que, segons ha assegurat Josep Lluis Armengol, president de l’assemblea de Benissa de l’Associació contra el Càncer, busca assemblar-se a les festes d’un barri. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte a la Glorieta Dolors Piera i començarà a les 9 de la nit.

El que es pretén és que la gent convisca i passe una gran nit en la qual, a més, estaran col·laborant amb l’associació contra el càncer. També hi haurà una orquestra que recrearà l’època dels Beatles i una barra amb preus populars a disposició dels assistents.

Com a novetat enguany, el donatiu ,amb que es pot col·laborar, només es podrà oferir de forma avançada en els negocis col·laboradors com Óptica Giner, el Cup, la Perruquería Luisa o la llibreria Macavi. El donatiu serà de 7 euros i estaran incloses dos rifes per al sorteig de dos sopars en restaurants de Benissa.

Els diners recaptats es destinaran a la investigació del codi genètic i per a pagar els professionals dels hospitals que s’encarreguen de l’assistència de malalts i famílies.

Armengol anima els veïns de Benissa i dels pobles del voltant a participar en aquest esdeveniment a pesar de ser unes dates molt concorregudes d’activitats. Afirma que la fi és molt important i és necessària la col·laboració de la gent.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 13 de juliol de 2017 a la web de Ràdio Litoral

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/