Inici » Notícies » General

Benissa participarà al saló internacional de turisme de Catalunya (SITC)

8 d'abril de 2010 No hi ha comentaris
Logo del SITC

Logo del SITC

Del 15 al 18 d’abril de 2010 se celebra, a Barcelona, el XIX  SITC. El saló estrena l’espai dedicat als creuers que se suma a les àrees tradicionals com la Porta del Desert, amb les propostes del món àrab, les rutes Mad Travellers centrades en el turisme d’aventura, i la tercera edició del Pink Corner, especialitzat en turisme gai. Per primera vegada, l’esdeveniment dedicarà el matí del primer dia exclusivament als professionals.

Aquesta fira és capdavantera a Espanya entre les dirigides al consumidor final. Segons dades de la fira corresponents a 2009, 194.000 persones van visitar la fira. Més de 1.200 expositors de 70 països i de totes les comunitats autònomes ocuparan 3 palaus del recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Novetats del SITC

Per primera vegada, el saló reservarà unes hores als professionals: durant el matí del 15 d’abril, primer dia de la seua celebració, podran accedir al saló només els professionals, mentre que el mateix dia a partir de les 16.00 de la vesprada i els restants dies estarà obert al públic. Una altra de les novetats és l’elecció de Logronyo com a ciutat convidada al saló del turisme 2010 i que presentarà els seus atractius turístics i les noves rutes enogastronòmiques que portaran al viatger a gaudir dels maridatges entre els vins de La Rioja i els plats de la cuina tradicional.

Benissa al SITC

Els turistes i visitants catalans ocupen el tercer lloc en el rànquing de procedència nacional a Benissa. El País Valencià i Madrid ocupen el primer i segon lloc respectivament. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians juntament amb els madrilenys i els catalans ocupen un lloc destacat.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita del SITC per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats del programa de vacances actives “Déjate Llevar 2010” (a Benissa i la Vall de Pop). A més, estarà present en la fira la programació de les festes patronals de Benissa a fi de donar-los la màxima difusió donada la proximitat de les dates de celebració.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/