Inici » Notícies » General

Benissa participarà a la fira Expovacaciones

30 d'abril de 2009 No hi ha comentaris

Benissa participarà en la 30a fira Expovacacions del 7 al 10 de maig a Bilbao. Aquesta fira té una periodicitat anual i és de caràcter professional i oberta al públic en general. L’oferta estatal d’EXPOVACACIONES 2009 congregarà la presència de la practica totalitat de les comunitats autònomes, ajuntaments, patronats i altres institucions públiques juntament amb les principals empreses del sector turístic i hostaler que transformaran els pavellons de Bilbao Exhibition Centre en un extraordinari aparador amb les últimes novetats de propostes, destinacions i serveis per a l’oci i el temps lliure.

La Fira del Turisme i del Temps Lliure, EXPOVACACIONES, abasta sectors com agències de viatge, touroperadors, companyies de transport, hotels, immobiliàries, apartaments, premsa especialitzada, i relacionats amb els viatges, l’esport i el temps lliure, amb turisme verd, d’aventura i rutes turístiques entre d’altres.

EXPOVACACIONES constitueix la millor referència del sector turístic del nord per a la comercialització i promoció dels productes, projectes i serveis turístics per l’elevada rendibilitat i eficàcia per a les empreses participants. Per la seua banda, el públic visitant descobrirà directament les últimes estratègies de promoció i desenvolupament de destinacions i productes turístics per a planificar les seues vacances i temps d’oci. En aquesta ocasió, el país convidat és Croàcia. A més, 15 països han confirmat la seua assistència a aquesta cita.

Simultàniament a EXPOVACACIONES, se celebrarà la 35a edició d’EXPOCONSUMO, que oferirà al públic visitant l’ocasió de conèixer i adquirir un ampli ventall d’articles de gènere molt heterogeni.

A més, Bilbao Exhibition Centre serà l’escenari on tindrà lloc el 22é Concurs de Disseny en Moda “CREAMODA 2009”, una veterana plataforma de promoció per a joves creadors, i CREAIMAGEN, un saló amb les últimes innovacions tècniques i tendències en els sectors d’estètica i perruqueria.

Per tot això, la Regidoria de Turisme acudeix un any més a la cita d’EXPOVACACIONES per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats del programa de vacances actives “Déjate llevar 2009” (a Benissa i la Vall de Pop). A més, estarà present a la fira la programació de les festes de Moros i Cristians a fi de donar-los la màxima difusió donada la proximitat de les seues dates de celebració. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar al gener: EL TEU REMEI CONTRA LA CRISI en què es distribuiran, des de l’estand de Benissa, targetes perquè la gent escriga els seus remeis contra la crisi i així ser premiats amb una samarreta personalitzable o amb unes ulleres de bussejar. L’objectiu és crear trànsit de gent a l’estand benisser així com l’obtenció d’adreces electròniques per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses turístiques del municipi on el personal del departament de turisme serà l’encarregat de donar difusió a les seues activitats. A la fira es desplaçarà personal del Departament de Turisme.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/