Inici » Notícies » General

Benissa participarà a la fira Expovacaciones

30 d'Abril de 2010 No hi ha comentaris
Logo de la fira expovacaciones

Logo de la fira expovacaciones

Benissa participarà a la propera fira Expovacaciones del 6 al 9 de maig que té lloc a Bilbao. Aquesta fira té una periodicitat anual i és de caràcter professional i oberta al públic en general. L’oferta nacional d’EXPOVACACIONES 2010 congregarà la presència de la pràctica totalitat de les comunitats autònomes, ajuntaments, patronats i altres institucions públiques juntament amb les principals empreses del sector turístic i hostaler que transformaran els pavellons de Bilbao Exhibition Centre en un extraordinari aparador amb les últimes novetats de propostes, destinacions i serveis per a l’oci i el temps lliure.

Simultàniament a EXPOVACACIONES, se celebrarà la 36ª EXPOCONSUMO, que oferirà al públic visitant l’ocasió de conèixer i adquirir un ampli ventall d’articles de gènere molt heterogeni. A més, Bilbao Exhibition Centre serà l’escenari on tindrà lloc el 23é Concurs de Disseny en Moda “CREAMODA 2010”, una veterana plataforma de promoció per a joves creadors.

Benissa a Expovacaciones

Del total de consultes estatals rebudes en les oficines de turisme de Benissa, les consultes realitzades pels bascos ocupen un destacat 4t lloc, precedits pel País Valencià, Madrid i Catalunya.

Per tot això, la Regidoria de Turisme acudeix un any més a la cita d’EXPOVACACIONES per promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats del programa de vacances actives “Déjate Llevar 2010” (a Benissa i la Vall de Pop). A més, estarà present en la fira la programació de les festes de Moros i Cristians a fi de donar-los la màxima difusió donada la proximitat de les dates de celebració. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya: “ADQUIERE TU TRANQUIPACK”, amb l’objectiu és crear trànsit a l’estand de Benissa i recopilar correus electrònics dels visitants per a posteriors campanyes publicitàries. Per això, es repartiran targetes dirigides als visitants de la fira en la qual se’ls convida a visitar l’estand de Benissa per a recollir el seu “tranquipack” (sobre que conté un pòster-calendari plegat amb imatges de Benissa i un antifaç de gel relaxant). Entre totes les postals rebudes, el diumenge 9 de maig es realitzarà un sorteig en directe en la fira d’una estada a Benissa per a dues persones a l’HOTEL CASES DE SANT JAUME + tiquets de consumició per als 15 estands del V Festival Multicultural de Benissa, que se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre de 2010. El mostrador també servirà de paraigua per difondre les ofertes de les empreses turístiques del municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/