Inici » Notícies » General

Benissa participa en la IV Fira “Marina Alta amb els 5 sentits”

8 de Novembre de 2018 No hi ha comentaris
Disseny de l'estand de Benissa

Disseny de l’estand de Benissa

Benissa participarà aquest cap de setmana vinent, 10 i 11 de novembre, en la IV Fira Marina Alta amb els 5 sentits: “la Vista, el nostre Paisatge” que se celebrarà al recinte del Prado, a Ondara. Aquesta fira, ja consolidada, pretén ser un aparador i, al mateix temps, un homenatge al paisatge de la Marina Alta.

L’espai ocupat per Benissa a la fira combina la difusió de l’entorn paisatgístic del terme municipal amb les noves tecnologies, creant una oferta interactiva en la qual el visitant pot aprofundir en el valor que ofereix un espai natural variat i compromés mediambientalment.

Tal com assenyalen els organitzadors, és la quarta edició de la fira comarcal després de l’olfacte (els vins de la Marina Alta), i el gust (la nostra cuina). Enguany la promoció se centrarà en el sentit de la vista i, conseqüentment, el paisatge de la Marina, un dels sentits més transversals a l’hora de divulgar i vertebrar el conjunt de la comarca.

La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA), entitat que coordina el fòrum comarcal, ha avançat que enguany la fira comarcal es basarà en àmbits com el turisme sostenible, les rutes senderistes o el medi ambient, entre d’altres. Uns conceptes que es desenvoluparan al llarg de tot el cap de setmana mitjançant tallers, activitats i, sobretot, a través dels estands dels ajuntaments i oficines de turisme, actuant com un gran aparador immillorable per a representar el paisatge de la Marina Alta.

L’aposta de Benissa serà una gran imatge del centre històric que presidirà l’estand acompanyat d’uns grans ulls (sentit de la vista) que portaran incorporades imatges dels principals recursos i productes turístics del municipi. S’oferirà informació de Benissa com plànols, rutes de senderisme, centre històric i costa, sumant també les possibilitats de turisme actiu del municipi: experiències en jeep, hípica, busseig i esports nàutics.

Durant l’horari de la fira, les persones que la visiten podran submergir-se en els diferents paisatges de Benissa mitjançant l’ús d’unes ulleres de realitat virtual que permetrà visualitzar imatges 360° de Benissa, una animació creada pel departament de Turisme amb motiu de la temàtica de la fira i per a augmentar el nombre de visites a l’estand.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/