Inici » Notícies » General

Benissa organitza una jornada informativa pels residents estrangers

14 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Casa dels 100 vents - Tourist Info Costa

Casa dels 100 vents – Tourist Info Costa

Els avantatges i utilitat del padró municipal, la legalitat i fiscalitat espanyoles i el Bréxit i les seues conseqüències jurídiques seran els temes tractats en la jornada organitzada per l’ajuntament de Benissa, dirigides al col·lectiu de residents estrangers del municipi. Aquestes xarrades, que tindran lloc el pròxim dimecres 29 de novembre en L’aula de la Mar (Casa dels 100 vents), suposen un nou pas amb el qual l’Ajuntament pretén reduir la bretxa existent amb els veïns i veïnes residents, procedents d’altres paissos.

Des de l’Ajuntament de Benissa existeix la convicció que el contingut d’aquestes xarrades és fonamental per a augmentar la qualitat de vida dels veïns residents, tant els que procedeixen de la UE com els que no, amb el cas concret de l’adaptació al Brexit per als ciutadans i ciutadanes de Regne Unit que resideixen a Benissa.

L’Ajuntament, ha recaptat el suport de l’INE, així com de diferents experts en dret de la provincia per desenvolupar la jornada. També personal de l’Ajuntament, estarà present per solucionar els dubtes que puguen sorgir des del públic. Les ponències comptaràn amb un posterior debat en el qual els assistents podran solucionar els seus dubtes i aportar el seu punt de vista.

Concretament, participaran com a ponents César Garrido Oliver, estadístic superior de l’Estat i delegat provincial del INE, Pedro Heredia, President de la secció de Dret Internacional de l’ICALI o Alfonso Ortega, Doctor de Dret Internacional privat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. També intervindran Rosa Gálvez, responsable del Padró municipal i Fernando López Corsi, regidor delegat en Residents Estrangers, Turisme, Hisenda, Contractació i Promoció Econòmica.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer un pas més en la integració d’un col·lectiu fonamental per al desenvolupament del nostre municipi com a membres de ple dret.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/