Inici » Notícies » General

Benissa organitza la campanya “Caminar és sa” en col·laboració amb Mans Unides

30 de setembre de 2010 No hi ha comentaris
Presentació de la campanya "Caminar és sa i solidari"

Presentació de la campanya

Enguany “Caminar és Sa i Solidari” . Així ho ha assegurat la regidora de Sanitat, Maria Llopis, en la roda de premsa que ha ofert aquest matí per presentar aquesta activitat, que enguany compleix el seu desè aniversari. L’acompanyava Francis Bertomeu, la presidenta de Mans Unides Benissa, associació que col·laborarà en aquesta edició del “Caminar és Sa”, amb la intenció de recaptar fons per dur a terme un projecte solidari a Burkina Faso.

Les caminades es desenvoluparan del 13 al 15 d’octubre a partir de les 22.00 des de la plaça del Portal. La primera nit, a partir de les 21.30, es repartiran samarretes i les persones que vulguen col·laborar en el projecte de Mans Unides podran dipositar dos euros en les vidrioles habilitades a aquest efecte. També es podrà col·laborar dipositant els donatius als comerços “Joieria Carralo” i “Òptica Giner” i en la Regidoria de Sanitat. L’última nit, la del 15 d’octubre, serà la “caminada solidària” en què es realitzaran dos recorreguts , un més curt i un altre més llarg.

Segons ha explicat Francis Bertomeu, “volem dur a terme un projecte dedicat a les dones. Es construirà una sala de costura, s’adquiriran 11 màquines de cosir i es construirà un molí de gra i una caseta que albergue el molí. A més, es comprarà una moto perquè les coordinadores del projecte puguen moure’s entre els 12 poblats que formen part d’aquest projecte”. Aquesta és la primera activitat en la qual Mans Unides treballarà per recaptar els 20.310 euros que es necessiten per ajudar aquestes dones.

Maria Llopis, per la seua banda, ha animat tots els veïns de Benissa perquè isquen eixos dies a caminar, i d’aquesta manera, a més de contribuir en un projecte solidari, fomentaran un hàbit saludable i recomanable per a totes les edats.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/