Inici » Notícies » General

Benissa manté la convocatòria per a ocupar els llocs d’inspector i oficial

30 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Policia local

Policia local

El batle de Benissa, Abel Cardona, ha confirmat que l’ajuntament donarà continuïtat al procés d’oposició per a ocupar les places d’inspector i oficial en la policia local, malgrat la denúncia presentada pel CSIF, la Central Sindical Independent de Funcionaris, contra l’oferta d’ocupació pública aprovada per l’ajuntament per aquest 2018. Denúncia que ha estat admesa a tràmit pel Jutjat Contenciós Administratiu número 3 d’Alacant.

El batle defensa la legalitat d’aquestes bases i remarca que han estat confirmades per la Subdelegació de Govern. Cardona indica que el CSIF és l’únic dels cinc sindicats amb representació a l’ajuntament que està posant traves a l’oferta d’ocupació pública aprovada a finals de l’any passat i qualifica la seua actuació de política. El batle adverteix que aquests llocs han estat ocupats fins ara per nomenaments temporals i a dit, un fet que, no obstant això, no va denunciar aquest sindicat, apunta el batle. Una situació que el nou executiu local pretén modificar, buscant formes que s’ajusten més a la llei, segons Cardona.

A les acusacions del sindicat sobre la fixació amb el Departament de la Policia local, únic del qual es convoquen places en el 2018, el batle respon que no s’han convocat altres oposicions per a cobrir places vacants d’altres departaments per una qüestió econòmica. Cardona explica que s’ha prioritzat cobrir aquests llocs en considerar que, el de la policia local, és el departament municipal que necessita una reforma més profunda.

Des de l’executiu, a més, agrega el batle, s’aposta per la promoció interna com un camí apropiat segons la llei, que motiva al personal de l’ajuntament i no incrementa la plantilla.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 30 de gener de 2018 a la web de Ràdio Litoral

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/