Inici » Notícies » General

Benissa lmpuls realitza tasques de condicionament per a preparar la temporada alta

7 d'Abril de 2018 No hi ha comentaris
Un operari de Benissa Impuls neteja amb aigua a pressió el carrer Puríssima

Un operari de Benissa Impuls neteja amb aigua a pressió el carrer Puríssima

L’arribada del bon temps convertirà Benissa, un any més, en destinació triada per centenars de persones que volen gaudir en el nostre municipi d’un model de turisme allunyat de la massificació, i en el qual espais naturals i urbans generen un atractiu equilibri.

Amb aquesta intenció, un any més, l’empresa pública Benissa Impuls ha realitzat un intens treball de condicionament, neteja i desbrossat en diferents carrers i zones verdes del terme municipal.

Aquestes actuacions, encaminades a millorar els espais comuns, s’han centrat, durant els últims mesos, actuant en el nucli urbà i també en entorns que tindran gran afluència, com les urbanitzacions Los Almendros, San Jaime, La viña, Buenavista, Montemar, Fanadix, Magraner, Finca Paquero o La Fustera. A aquestes actuacions cal unir el treball realitzat per Benissa Impuls en les cales i platges, així com en el centre històric del municipi.

Les accions ara escomeses tenen per objecte realçar l’estètica i posar en valor el ric patrimoni de Benissa en un moment en el qual les previsions auguren una bona temporada vacacional.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/