Inici » Notícies » General

Benissa llança un nou canal d’informació via WhatsApp dirigit a residents estrangers

23 de juny de 2018 No hi ha comentaris
canal de whatsapp per a residents estrangers

canal de whatsapp per a residents estrangers

L’Ajuntament de Benissa està treballant la comunicació i participació de les persones estrangeres i residents amb la recent creació d’un canal de difusió de notícies i informació d’interès via WhatsApp, disponible en Anglés i Alemany, actualment en període d’adaptació. L’objectiu és que les persones estrangeres puguen ampliar el seu vincle amb la població, comptant amb la informació perquè puguen participar de manera més activa en les propostes socials, culturals, educatives, esportives o de qualsevol índole municipal.

Aquest canal, al que ja poden subscriure’s tots els veïns i veïnes del municipi, i totes aquelles persones que vulguen conèixer moltes de les coses que passen a Benissa, traslladarà en temps real informació d’interès de caràcter municipal aportant a més informació de servei públic.

El canal d’informació via WhatsApp, anomenat “Benissa amb tu” ja existeix des de principis d’enguany, en Castellà i Valencià, i ara s’inicia un nou canal que generarà continguts en altres idiomes, donat el perfil de població del municipi. A fi d’aconseguir la penetració més gran possible en la societat benissera, en el canal prevaldran els continguts breus i la imatge com a ferramentes de comunicació eficaces a l’hora de traslladar la informació. Totes aquelles persones interessades a donar-se d’alta, poden fer-ho ja al número +34 674204430, guardant aquest número com a contacte en el mòbil i enviar seguidament un missatge de WhatsApp on s’indique el nom, cognom i la paraula “alta”.

Igualment, altres accions que pretenen implementar una major participació per part d’aquest col·lectiu de persones és la Guia per a Residents Estrangers, que es publicarà en els pròxims mesos i en diferents idiomes. La guia oferirà informació bàsica sobre el poble, la gestió de documentació oficial i dades útils per als nous veïns i veïnes que trien Benissa com el seu lloc on viure. També relacionat, se segueix realitzant la campanya d’empadronament ‘porta a porta’ dirigida a millorar les xifres de persones empadronades, ja que és fonamental normalitzar la situació legal dels residents com a veïns de ple dret que són, i açò passa per regularitzar el seu estat en el padró municipal.

De la mateixa manera, s’estan avançant gestions per a poder oferir més serveis en les infraestructures municipals de la zona costanera, com atenció a la ciutadania o altres. Un espai en el qual, d’ací a uns mesos també es planteja la realització d’una trobada oberta amb la ciutadania, de la mateixa manera que es va realitzar la setmana passada a la sala d’actes municipal, per a traslladar a la població la gestió que està realitzant-se en l’equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa així com la possibilitat de plantejar dubtes o preguntes a les regidores i regidors.I, en aquest cas, es facilitarà servei de traducció per a una millor comunicació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/