Inici » Notícies » General

Benissa ja compta amb una gatera

19 de març de 2019 No hi ha comentaris
Nova gatera a Benissa

Nova gatera a Benissa

Ja està en ús la nova gatera de Benissa, dirigida per la protectora Adopta-Bèrnia Benissa per a la cura dels gats que acullen. Situada en les antigues instal·lacions de l’Escorxador Municipal, la gatera s’ha condicionat en unes estades diàfanes amb equipament de diferent tipus per als felins, i també compta amb un pati exterior degudament fitat.

Dirigida a felins en pre-adopció, aquestes instal·lacions fan la funció de refugi, permetent un millor control per a aquests gats. Aquesta acció se suma a altres accions realitzades per la Regidoria de Sanitat, després de la cessió d’un vehicle municipal a la protectora Akira o la celebració del primer festival Adopta, celebrat mesos enrere.

Relacionat també amb l’àrea de Sanitat i amb els gats, està ja en marxa el projecte de control, cura i alimentació de les colònies felines, millorant la qualitat de vida d’aquests animals i reduint el possible risc sobre la salut pública.

La creació d’una gatera està contemplada dins dels processos participatius realitzats en 2016, que permeten que la ciutadania puga aportar suggeriments, una de les eines més útils per a conéixer l’opinió de les veïnes i veïns de Benissa i realitzar inversions de forma consensuada. Actualment s’estan aplicant algunes propostes aprovades en el procés participatiu MOU Benissa (2017), com la creació de les instal·lacions esportives en La Capella, les activitats i propostes per a la sensibilització i millora de la recollida i gestió de residus sòlids urbans (La Recicladora, les papereres en els espais i centres d’ensenyament públics o les campanyes de #BenissaNeta), el Pla d’Interculturalitat, Representem Benissa -un projecte de participació infantil- o les assemblees per barris i zones de Benissa, entre altres iniciatives.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/