Inici » Notícies » General

Benissa instal·la contenidors per al reciclatge d’oli de cuina usat

11 de novembre de 2016 No hi ha comentaris
Contenidor d'oli

Contenidor d’oli

Benissa compta des d’aquesta setmana amb 4 contenidors de reciclatge d’oli de cuina usat, situats a la costera del Povil, prop de l’Escola Manuel Bru, de l’Escola infantil Pare Melchor i a l’avinguda de l’Alcúdia a l’altura de la Residència de la Tercera Edat. En breu es col·locaran dos més, concretament al pàrquing del carrer Calp, i pels voltants del CEIP Pare Melchor.

Aquesta campanya, nova al municipi, pretén millorar la gestió i reciclatge de l’oli de cuina usat domèstic, ja que, segons ha explicat el regidor de l’empresa Benissa Impuls, Arturo Poquet, moltes vegades es tira l’oli a la pica, la qual cosa perjudica greument el medi ambient.

També s’han editat fullets informatius en els quals s’explica la destinació final dels residus de l’oli de cuina i els seus possible usos, com per exemple, la fabricació de biodiesel, vernissos o ciris.

El regidor ha volgut fer una crida a tota la població perquè comence a utilitzar aquests contenidors, la qual cosa evitarà viatges innecessaris a l’ecoparc municipal, lloc on fins ara, es podia portar l’oli. “L’oli es pot dipositar en el contenidor una vegada gelat, dipositant-lo en una botella de plàstic de fins a 2,5 litres”, ha remarcat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/