Inici » Notícies » General

Benissa incentiva el comerç flexibilitzant el lloguer de locals al Mercat Municipal

27 de Febrer de 2019 No hi ha comentaris
El mercat municipal de Benissa

El mercat municipal de Benissa

El Mercat Municipal de Benissa, situat al c/ Hort de Bordes, està conformat per un grup de 10 espais comercials que es van habilitar a partir d’un estudi realitzat l’any 2004. Ara, l’Ajuntament de Benissa i Creama Benissa llancen una campanya per a incentivar l’ocupació de fins a 8 espais lliures i disponibles, amb l’objectiu de facilitar noves oportunitats a persones empresàries i emprenedores que estiguen interessades en ocupar un espai comercial a Benissa.

El departament de Comerç de l’Ajuntament ha flexibilitzat les condicions per a poder llogar aquests 8 espais independents, d’entre 12 i 33 m2, trobant-se situats a un lloc de marcat caràcter comercial, i on històricament existia l’antic mercat, i igualment ubicat a un dels carrers on sw celebra el mercat tradicional dels dissabtes.

Per a les persones interessades en ampliar informació cal personar-se al Creama de Benissa, l c/ Escoto, 72, o telefonant al 96 573 00 21, on s’informarà del preu del lloguer així com d’altres qüestions d’interés per optar a l’explotació d’aquests espais municipals.

Carol Ivars, regidora de Comerç, assenyala que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a totes aquelles persones que vulguen obrir les portes del seu negoci a Benissa”, indicant a més que “al mateix temps donem ús a unes instal·lacions públiques que ara mateix tan sols estan ocupades per dos negocis, dels 10 disponibles”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/