Inici » Notícies » General

Benissa Impuls restaura els contenidors soterrats del carrer Bilbao, acció que suposa un estalvi valorat en 20.000 € a la ciutadania

18 de Juny de 2019 No hi ha comentaris
Plataforma de contenidors del carrer Bilbao

Plataforma de contenidors del carrer Bilbao

La zona de contenidors soterrats ubicada a les proximitats del carrer Bilbao va ser substituïda ahir, 17 de juny, per Benissa Impuls per una plataforma totalment restaurada.

L’estructura d’aquesta zona de contenidors que es tractava d’un model antic, començava a generar problemes a la ciutadania. Per aquest motiu, des de Benissa Impuls han tractat de restaurar de forma interna l’estructura, comprant certes peces noves per substituir aquelles deteriorades i estalviant així uns 20.000 € que suposaria el cost d’una nova superfície.

La restauració s’ha anat realitzant durant els passats mesos on, a més, s’ha millorat la plataforma afegint contenidors de boca industrial, en compte dels tradicionals contenidors de boca xicoteta.

Aquesta millora suposa que la ciutadania puga tirar les bosses de fem grans dins dels contenidors i evitar que es queden bosses a la superfície de la plataforma, fet que millora la imatge de la zona de residus, la capacitat d’abocar les bosses de fem i el desenvolupament del sistema de recollida de residus perquè siga més eficient.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/