Inici » Notícies » General

Benissa explora noves alternatives de promoció turística

24 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
L'estand de Beniconnect a l'aeroport

L’estand de Beniconnect a l’aeroport

L’Ajuntament de Benissa i l’empresa Beniconnect han acordat realitzar una promoció per a traslladar informació del municipi a les persones transportades per aquesta companyia des de l’aeroport d’Alacant-Elx.

Així mateix, des de divendres passat 20 de juliol i fins a finals d’agost, els passatgers i passatgeres que aterren a l’Aeroport d’Alacant-Elx i contracten un dels transfers que l’empresa Beniconnect ofereix als seus clients per a trasllats d’aeroport-allotjament, rebran del personal que atén mostradors un exemplar del programa “Viu l’Estiu a Benissa”. El fullet va acompanyat d’un breu escrit explicatiu juntament amb un plànol amb les principals destinacions de la Costa Blanca i la distància de les mateixes a Benissa.

Beniconnect és una de les empreses capdavanteres en venda de trasllats d’aeroport i l’única a la Costa Blanca que ofereix trasllats compartits en l’àrea de la Marina Alta, sent recentment premiada com la millor empresa de qualitat de servei en trasllats de mans de la Ministra de Turisme, en conjunt amb el periòdic La Razón.

L’acord signat resulta especialment interessant per al municipi si s’observen les xifren que destaquen que Beniconnect va moure el 2017 un total de 480.832 persones, i d’aquestes, 2.934 persones van ser a Benissa.

L’objectiu principal de l’acord és atraure públic que estiga gaudint de les seues vacances a la província d’Alacant, principalment a la Marina Alta i la Marina Baixa, per a oferir-los les múltiples activitats que es duen a terme a Benissa durant tot el període estival i que formen part de la programació ‘Viu l´estiu a Benissa’.

A més, aquesta promoció adquireix especial importància amb algun dels aspectes inclosos en el programa ‘Viu l´Estiu’, accions com el cicle de visites guiades per a mostrar el patrimoni del centre històric o les rutes teatralitzades, que mostren amb un toc costumista els carrers i espais destacats de Benissa, sense oblidar concerts i altres activitats tematitzades.

El projecte ‘Viu l’Estiu a Benissa’ pretén dinamitzar la vida comercial, social i d’oci de turistes, veïns i veïnes del municipi, sent l’any passat un important revulsiu a la promoció del municipi en aquesta època de l’any.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/