Inici » Notícies » General

Benissa exigeix a la Conselleria de Sanitat un consultori a la zona costanera

12 d'Octubre de 2010 No hi ha comentaris
Consultori mèdic (foto del flickr de Fotos da Bahia)

Consultori mèdic (foto del flickr de Fotos da Bahia)

El ple va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics i a proposta del CIBE-Bloc, iniciar els tràmits per instar la Conselleria de Sanitat perquè finance la creació d’un consultori auxiliar a la zona costanera i engegar des dels serveis tècnics municipals la recerca d’un lloc idoni on situar aquest consultori.

Un servei que la coalició d’independents nacionalistes va justificar com a necessari tenint en compte el significatiu augment de població que la zona costanera de Benissa ha experimentat durant els últims anys, ja que congrega unes 4.000 persones.

El portaveu del grup, Isidor Mollà, va recalcar que no es pot viure d’esquenes a la zona costanera, denunciant al mateix temps que en la costa de Benissa viuen els veïns que més contribucions paguen i que no obstant això menys serveis reben a canvi. El regidor independent va recordar que existeixen nuclis de població més reduïts, com per exemple Xaló, que compten amb aquest servei.

Una proposta que tot i que finalment va tirar endavant per majoria absoluta, va ser necessari retocar en l’apartat dels acords a prendre, i va tindre, fins a arribar a un consens, els seus més i els seus menys. De fet tant el regidor del PSD, Paco Montagut, com el portaveu del grup popular, José María Serna, encara que van assegurar que consideraven també fonamental dotar de més serveis la zona costanera, van remarcar que ja existia una eina de futur, com és el Pla General, que fixava que aquests serveis se situarien a la Llobella.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/