Inici » Notícies » General

Benissa estalvia més de 8.000 € en iniciar una contractació oberta dels serveis postals

12 de maig de 2017 No hi ha comentaris
L'oficina de correus de Benissa

L’oficina de correus de Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha aconseguit estalviar al voltant de 8.300 € en la contractació oberta i transparent dels serveis postals que es realitzen al poble. Correos ha sigut l’empresa elegida, atenent criteris socials, d’eficiència, proximitat o preu, entre d’altres. En l’anterior contractació d’aquests serveis, realitzats per l’anterior govern del PP i de forma directa, el cost va ser superior als 40.000 €. Enguany el contracte transparent i que fomenta la competitivitat entre empreses s’ha aconseguit per 31.993,58 €.

“Estem posant en ordre la contractació de l’Ajuntament perquè el poble de Benissa es mereix un Ajuntament que contracte conforme a la legalitat”, destaca Fernando López Corsi, regidor de Contractació, afegint que “des del nou equip de Govern fomentem la gestió d’una Administració que contracta amb la premissa de ser responsable amb els diners públics, i estalviar més de 8.000 € ens permet invertir més en el poble i en les seues necessitats reals”.

Aquest estalvi es correspon amb la nova manera de gestionar l’Ajuntament: amb la reorganització del que ja no funciona, amb polítiques d’estalvi i de transparència, de generar nous projectes amb responsabilitat així com crear noves oportunitats a les empreses que ens permeten fomentar la inversió en serveis dirigits a la ciutadania de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/