Inici » Notícies » General

Benissa escomet una intensa campanya de neteja en la zona costanera

2 de Març de 2019 No hi ha comentaris
Desbrossada prop de la Casa de Tros de les Calcides

Desbrossada prop de la Casa de Tros de les Calcides

L’Ajuntament de Benissa, a través de Benissa Impuls, ha escomés durant aquestes setmanes una intensa activitat de neteja dirigida a condicionar i eliminar els focus de brutícia en entorns concrets de la zona costanera, en el seu terme municipal.

L’acció, ja repetida en el passat en diverses ocasions, té per objecte actuar sobre els llocs en els quals, de manera habitual, es generen focus de brutícia com a conseqüència del creixement de la vegetació annexa en els camins i també per l’abandó d’estris o l’aparició de restes de residus.

L’Ajuntament vol assenyalar la importància de mantindre actituds cíviques enfront de l’abandó de desaprofitaments i brutícia, ja que, tal com es recorda, la partida destinada a neteja suposa una de les més importants a les quals ha de fer front la corporació, retraient en conseqüència aquestes quantitats que podrien ser utilitzades per a altres menesters amb una major conscienciació per part d’un sector reduït de la ciutadania.

En l’actualitat, Benissa Impuls està realitzant aquestes accions de neteja en la zona del Baladrar, continuant en Montemar, Buenavista i l’Av. Mediterrani. Està previst finalitzar en la zona d’Altamira, Carrions i Avinguda dels Garcies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/