Inici » Notícies » General

“Benissa és un bon exemple de comerç de proximitat”, assenyala el Conseller d’Economia

22 de Febrer de 2019 No hi ha comentaris
El Conseller d'Economia a les instal·lacions de Muebles Martinez

El Conseller d’Economia a les instal·lacions de Muebles Martinez

Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha visitat Benissa hui. El Conseller ha conegut les empreses Muebles Martínez (en 2019 compleix 100 anys), JuJuJu Aquacenter i Cristaleria Benissa, després de recórrer les obres de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis fetes en el polígon de la Pedrera en 2018 i 2019, que finalitzaran en les pròximes setmanes.

En la seua visita, Climent ha estat acompanyat per diversos membres de l’equip de Govern, entre altres Xavi Tro, regidor de Creama i Creació d’ocupació, Carol Ivars, responsable de Comerç i Domènec Miralles, regidor de l’OMIC, així com per representants de Creama Benissa.

El Conseller, que també ha visitat el centre urbà del poble, ha assenyalat que Benissa “és un bon exemple de comerç de proximitat, un model que defensa un model urbà, agrupat i obert, que genera serveis de qualitat i arriba no només a Benissa, sinó a la comarca i també a l’àmbit autonòmic”.

Rafael Climent ha realitzat aquestes declaracions mentre visitava les obres de modernització del Polígon de la Pedrera, on s’ha implantat fibra òptica, il·luminació LED, un circuit tancat de TV connectat amb la Policia Local, millores viàries i noves zones verdes. Aquestes millores s’han dut a terme arran d’una subvenció concedida de 454.856 € per part de l’IVACE (Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana).

El Conseller, abans de visitar el Centre d’Excel·lència, la EJE o la zona de Coworking, ha comentat que “les inversions de modernització del polígon industrial a Benissa ajuden a guanyar visibilitat perquè siga un bon aparador on altres empreses puguen anar implantant-se i generar els millors serveis, també per a les empreses ja ubicades ací, i el fet de tindre fibra òptica ja genera una connexió global, en estar interconnectats, oferint uns productes i serveis amb qualitat”. En el transcurs d’aquesta visita, Climent també ha assistit a un acte públic institucional anomenat ‘Fem Empresa’, dirigit a pimes, empreses i indústries (de dins i fora del polígon) i públic en general.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/