Inici » Notícies » General

Benissa elabora una “Guia de benvinguda als nous residents”

28 d'agost de 2018 No hi ha comentaris
Guia de benvinguda als nous residents

Guia de benvinguda als nous residents

Amb una subvenció concedida per la Diputació d’Alacant per valor de 2.475,65€, Benissa es troba elaborant la primera guia municipal per a les persones nouvingudes.

Aquesta ajuda, concedida pel Departament de Residents Estrangers de la Diputació d’Alacant arreplega informació administrativa bàsica, i de serveis a la ciutadania, oci, informació sociocultural del municipi, entre altres aspectes i està enfocada predominantment al nouvingut tant de nacionalitat espanyola com d’altres nacionalitats.

L’objectiu d’aquesta guia és oferir en un sol document i de manera fàcil i visible, tota l’oferta de serveis administratius i els procediments més habituals que puguen necessitar les persones nouvingudes.

Aquesta guia serà presentada públicament en les pròximes setmanes, sent editada, tant en format paper, com en digital, mitjançant la web municipal.

Donat el perfil de residents al nostre municipi, la guia estarà editada en sis idiomes; Alemany, Anglés, Francès i Àrab, a més de Castellà i Valencià.

Segons ha destacat el regidor de turisme, Fernando López: “Hem detectat que una de les principals necessitats de les persones que acaben d’arribar a Benissa era conèixer com es fan els tràmits administratius, impostos, de quins serveis disposen en l’àmbit laboral, sanitari, educatiu o d’oci i també, tindre informació bàsica sobre la història, la societat i les festes del nostre poble.

Normalment, la informació sobre tot açò s’aconsegueix de manera total després de molts anys de vida al municipi. Ara aconseguirem que puga ser accessible des del minut zero, en paper i en format digital. A més, volem que cada persona que s’empadrone a Benissa tinga d’obsequi un exemplar de la nova guia”.

Amb la publicació d’aquesta guia es fa un pas més en el procés d’integració i de millora de serveis al ciutadà, una cosa que resulta una prioritat per a l’actual equip de govern.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/