Inici » Notícies » General

Benissa crearà 10 llocs de treball amb el pla d’ocupació conjunta

26 de novembre de 2015 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa ha sol·licitat la seua adhesió al Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes. L’objectiu és promoure la contractació per part dels ajuntaments de persones desocupades per a l’execució d’obres i serveis d’interès general i social.

Per a fer front als costos, la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Benissa, aportaran 30.000 euros. Dins d’aquesta iniciativa són subvencionables els contractes signats abans que finalitze 2015 d’almenys 20 hores setmanals durant un període mínim de dos mesos.

Així, el consistori crearà 10 nous llocs de treball, dels quals 7 es destinaran a realitzar tasques de peó forestal i els altres 3 seran per a funcions pròpies de conserge d’edificis.

El batle ha comentat que el Servei Públic d’Ocupació i Formació (SERVEF) serà el responsable de fer la selecció de personal tenint en compte els requisits que estableixen les bases del Pla Conjunt d’Ocupació de les Administracions Públiques Valencianes, anualitat 2015, publicades en el Butlletí Oficial de la Província del passat 30 d’octubre i el departament encarregat de gestionar el projecte serà l’agència de desenvolupament local AFIC-CREAMA.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/