Inici » Notícies » General

Benissa convoca la Taula de Solidaritat per a estudiar possibles ajudes a les persones refugiades de l’Aquarius

14 de Juny de 2018 No hi ha comentaris
L'Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha convocat hui a les 11.00h la Taula de Solidaritat per a oferir possibles recursos als refugiats que, en uns dies, faran port a València en el vaixell Aquarius. A la Taula estan convocats representants de tots els partits de la Corporació de l’Ajuntament i associacions com Creu Roja, Mans Unides, Càritas, Rotary Club o la Fundació Abargues.

Des d’entitats com la Federació Espanyola de Municipis i Províncies ja s’ha contactat amb el consistori de Benissa per a saber si en el poble existeixen recursos actius, com ara habitatges d’acolliment. I és que el 2015, amb la Guerra de Síria i els milers de persones que fugien del conflicte bèl·lic, Benissa va ser un dels municipis que es van acollir a la llista de pobles acollidors en casos de poder oferir una col·laboració solidària en moviments migratoris. En aquell moment es va elaborar un catàleg de recursos disponibles.

Actualment l’Ajuntament de Benissa no disposa de cap habitatge social, si bé les associacions esmentades sí que disposaven d’habitatges de caràcter social el 2015, a falta de conéixer la seua disponibilitat actual. Aquest és un dels possibles temes a tractar a la Taula, a més de gestionar una possible crida solidària a la gent de Benissa perquè es sumen a aquesta proposta d’ajudes, entre altres fórmules que es puguen aplicar.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/