Inici » Notícies » General

Benissa continua a l’espera de rebre les ajudes de la Diputació per a poder reparar els danys causats pels temporals de principis d’any

7 de Setembre de 2017 No hi ha comentaris
Els tendals de la Glorieta Dolors Piera danyats pel temporal

Els tendals de la Glorieta Dolors Piera danyats pel temporal

El passat 8 de juny Benissa va demanar a la Diputació d’Alacant incloure 4 obres a les ajudes per a les inversions financerament sostenibles destinades a la reparació de les infraestructures afectades pels últims temporals de pluja, vent i neu de finals d’any al 2016 i principis de 2017.

Es tracta de la reposició de la coberta tèxtil dels tendals de la Glorieta Dolors Piera, la reposició del marge de contenció de la zona verda de Les Calcides, la reparació dels danys al c/ El Teuladí i Av. Les Calcides i la reparació al Camí de Lleus.

El passat 4 i 11 d’agost la Diputació va comunicar a l’Ajuntament la concessió d’unes ajudes per a les últimes dos reparacions, les plantejades al carrer El Teuladí i Avinguda de Les Calcides i al Camí de Lleus.

L’equip de govern resta a l’espera de saber el moment en què la Diputació comunicarà la concessió de la totalitat de les ajudes, on serà la pròpia Diputació qui s’encarregue de dur a terme les esmentades reposicions i reparacions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/