Inici » Notícies » General

Benissa construirà un consultori mèdic en la zona costanera per a obrir el 2019

28 de Juliol de 2018 No hi ha comentaris

Casa dels 100 vents – Tourist Info Costa

Benissa comptarà amb un nou consultori mèdic auxiliar en la zona de la costa. Així ho han acordat l’Ajuntament, Marina Salut i la Consellería de Sanitat, a través del convenciment conjunt que aquestes noves infraestructures possibilitaran una millor qualitat assistencial a la població que resideix en les urbanitzacions pròximes al litoral de Benissa. Es tracta d’una demanda històrica sol·licitada pel col·lectiu de residents de la citada zona, que sumen més de 5.000 persones, xifra que es veu augmentada ostensiblement durant els períodes vacacionals.

Les accions per a dur a terme l’adequació del nou consultori se centren en l’inici de les obres per a adequar un ala de l’Aula del Mar (en l’Av. La Marina i annexa a l’oficina de la Tourist Info) en unes instal·lacions sanitàries que disposaran d’un consultori mèdic, un consultori d’infermeria, una recepció, la sala d’espera i uns banys adaptats. Aquestes obres s’iniciaran una vegada conclòs l’estiu i l’objectiu és que possibiliten que el consultori estiga obert durant el pròxim any.

Des de Marina Salut, organisme que posseeix la competència en matèria sanitària de Benissa, ja s’ha confirmat el compromís de dotar al nou consultori de personal mèdic i de material sanitari de cara a la temporada alta de 2019.

D’aquesta manera, queden ateses les peticions realitzades per l’Ajuntament de Benissa amb diverses visites i reunions dels regidors Fernando López Corsi, Manuel Juan o Carol Ivars amb Marina Salut i amb la Conselleria de Sanitat. “És una gran notícia que totes aquestes administracions hagem trobat aquest consens per a poder oferir a la ciutadania un servei tan necessari, així és que és d’agrair tant a Marina Salut com a la Conselleria”, assenyalen des de l’Equip de Govern benisser.

En aquest sentit, fa uns mesos ja va quedar aprovada la Proposició No de Llei (PNL) en la comissió de Sanitat de les Corts Valencianes per a crear aquest consultori mèdic, amb el qual s’atendrà la meitat de la població empadronada a Benissa, que actualment acudeix a l’ambulatori situat al centre urbà de Benissa, en l’Av. Ausiàs March.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/