Inici » Notícies » General

Benissa comptarà amb un Punt de Trobada familiar i una oficina de modernització comarcal

3 de juny de 2008 No hi ha comentaris

Benissa comptarà amb un Punt de Trobada Familiar i una Oficina de Modernització d’àmbit comarcal. Així ho han confirmat el batle, Juan Bautista Roselló i el Conseller de Justícia i Administracions Públiques, Fernando de Rosa, que s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament.

Aquestes declaracions s’han donat a conèixer després que el conseller inaugurara les jornades Factur-e sobre facturació electrònica, organitzades per la Cambra de comerç i visitara dos autobusos tecnològics situats al passeig Dolors Piera, en els tallers del qual han participat alumnes de l’escola Pare Melchor i l’IES Josep Iborra.

Segons ha comentat el batle, el Punt de Trobada Familiar resoldrà conflictes derivats dels jutjats de Dénia i Benidorm sobre assumptes que tinguen a veure amb divorcis, custòdies de menors, règim de visites, parelles de fet, etc. A tot el País Valencià hi ha 11 punts com aquest i Benissa comptarà amb el dotzé. En aquest punt treballaran psicòlegs, treballadors socials i advocats. El servei serà gratuït i únicament s’actuarà quan així ho determine el jutjat.

A més també s’implantarà a Benissa una oficina de modernització que servirà a tots els pobles de la comarca per a assessorar-los sobre les noves tecnologies. De Rosa va anunciar també un conveni sobre implantació de signatura electrònica a Benissa, de manera que els expedients administratius es resoldran via telemàtica, descarregant de treball l’Ajuntament.

Per altra banda, la Conselleria oferirà assessorament tecnològic a l’ajuntament de forma gratuïta i formarà els seus treballadors en les noves tecnologies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/