Inici » Notícies » General

Benissa comença el procés de pressupostos participatius

25 de novembre de 2016 No hi ha comentaris
Cartell dels pressupostos participatius

Cartell dels pressupostos participatius

L’Ajuntament de Benissa posa en marxa els pressupostos participatius amb l’objectiu que els ciutadans puguen prioritzar els projectes que es contemplen en el capítol d’inversions de cara a l’exercici 2017, en el qual es contemplen 200.000 euros.

El batle, Juan Bautista Roselló, acompanyat dels regidors d’Hisenda i Participació Ciutadana, Adrian Ivars i Gloria Ivars, ha donat a conèixer en roda de premsa la nova consulta pública de les inversions municipals, formant les bases d’un procés participatiu evolutiu en el qual la ciutadania participarà activament.

En aquesta primera edició de la consulta, els veïns i veïnes podran triar quines propostes consideren prioritàries per a la seua inclusió en el pressupost municipal de 2017.

A través de la consultora ATAMA, encarregada de dur a terme el procés, s’organitzaran una presentació pública i una sèrie de tallers en els quals es donarà a conèixer tot el procés i s’oferirà l’oportunitat a la ciutadania de prendre decisions en l’elaboració d’aquest document.

Roselló ha volgut fer en primer lloc una crida perquè la població acudisca a la reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dia 30 de novembre a les 19.30h al centre d’excel·lència.

A més, es faran tallers sectorials els dies 12, 14 i 15 de desembre i es preveu que les conclusions puguen estar llestes cap al 22 de desembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/