Inici » Notícies » General

Benissa celebrarà el segon “Encontre Obert amb el Veïnat” al nucli urbà i a la zona costanera

14 de desembre de 2018 No hi ha comentaris
Encontre obert a Benissa

Encontre obert a Benissa

La setmana que ve es durà a terme la segona edició de l’Encontre Obert amb el Veïnat, tant en el nucli urbà (dimecres 19, al Taller d’Ivars a partir de les 19.00h) com a la zona costanera (dimarts 18, a l’Aula de la Mar a partir de les 17.30). Tots els veïns i veïnes de Benissa estan convidades a una cita amb els responsables de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa, on cadascuna de les regidores i dels regidors explicaran al públic assistent la gestió de cada àrea.

Aquestes trobades obertes amb la ciutadania coincideixen en un moment on es compleixen quasi dos anys des que es donara el canvi en l’Equip de Govern, després de la renúncia de l’exalcalde Juan Bautista Roselló. Aquestes iniciatives permeten complir novament amb un dels punts de l’acord programàtic de l’Equip de Govern, ja que es traslladarà la realitat de la gestió realitzada, obrint la possibilitat de contrastar opinions i resoldre dubtes generals. En les distintes reunions realitzades fins ara han participat unes 200 persones, on l’executiu benisser ha pogut escoltar i conéixer de primera mà les necessitats i opinions de moltes veïnes i veïns, mentre han avançat algunes accions dutes a terme i altres que ja han començat o bé s’iniciaran a curt termini.

Per exemple, la consolidació de Les Escoles Velles per a recuperar aquest edifici, el Benibús, el rellançament dels espais museístics i les inversions per a fer realitat el Museu d’Història de Benissa, la creació dels programes Viu l’Estiu i Viu La Pasqua, la futura implantació d’un Consultori Mèdic Auxiliar a la zona costanera, les millores en Igualtat i en prevenció de la violència de gènere, el Pla d’Ocupació Municipal, la modernització de la Mercantil Benissa Impuls, juntament amb els seus nous Estatuts, les inversions aconseguides per a renovar el Polígon de La Pedrera, els centres educatius, els carrers de la zona costanera o per a contractar més de 30 persones. També s’ha dut endavant la regulació de la VPT, les gestions amb touroperadors per a promocionar Benissa com a destinació, el nomenament de les Festes de Moros i Cristians com a Festes d’Interés Provincial, les aportacions del Pla de Participació Mou Benissa, el nou espai juvenil ‘El Cau Jove’, la nova zona esportiva a La Capella o l’estalvi continuat per les diverses adjudicacions en obert.

En aquests nous espais de trobada amb les persones que viuen a Benissa s’oferirà la possibilitat, a més, de deixar qualsevol suggeriment o comentari per escrit, ja en la part final de la reunió. En la zona costanera, es facilitarà la traducció simultània en anglés i alemany i en ambdues s’oferirà un temps de preàmbul abans de l’inici de les intervencions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/